Handelsbetingelser for webshoppen Fangyu.dk / FanYu-Diamanter.dk

 

 

Generelle oplysninger

Fangyu Diaonds® webshop’s er drevet og eget af Bøllund Services.

Alle handler og aftaler laves med Bøllund Services. 


Bøllund Services
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 34263434
peder Oxesvej 6

DK-2990 Nivå
Email: Fangyu@boellund.dk
tlf: +45 20404634 


Betaling

Betalingsmuligheder Kreditkort og Bankoverførsel.

Vi kan desværre kun tilbyde kreditkort betalinger op til 2500kr, grundet tiltagende svindel med kreditkort.
Ved køb over 2500kr kun betaling via bankoverførsel eller Cryptocoins.

Bemærk ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 


Levering

Vi levere kun webordre til Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi benytter Post Danmark og/eller GLS. 

Pris: til enhver tid gældende priser hos fragt leverandør.

Vi sender kun forsikrede forsendelser med mulighed for track/trace.


Levering typisk på 3-5 dage for lager varer, for varer der ikke er på lager kontaktes kunden med forventet leveringstid punkt inden 24 timer efter ordre.

 

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden
14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på tlf: +4520404634 eller ved skrive på
info@boellund.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Og Husk at oplyse dit kundenummer samt ordre/faktura nummer.


                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Alle Diamanter og smykker til en værdi over 100kr. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 120


Varer undtaget fortrydelsesrettenFølgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

  1.      Løse Diamanter som ikke er pakket i forseglet emballage.             

 

  1.     Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

  1.     Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

  1.     Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

  1.     Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 

 

  1.     Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

 

  1.     Levering af plomberede Diamanter eller Smykker, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

 

  1.   Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

 

 

  1.   Aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapital og råvaremarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 

  •          Du bryder plomberingen på Certificerede Diamanter

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Bøllund Services

Peder Oxesvej 6

DK-2990 Nivå
 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adressemod forudgående aftale 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Bøllund Services

Peder Oxesvej 6

DK-2990 Nivå 3000 Helsingør
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Bøllund Services og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.fangyu.dk er Webmaster hos Bøllund Services.
 
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
 
 

Som registreret hos Bøllund Services (www.fangyu.dk), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: fangyu@boellund.dk .

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette skriftelig henvendelse til os via email fangyu@boellund.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret juli 2016